Ons bedrijf

Wij zijn een bloeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in de verspanende bewerkingen van smeed- en gietstukken en van gelaste constructies.

   Vacatures

   Bij ITK en moederbedrijf MOL zoeken wij geschoolde en gemotiveerde medewerkers voor heel wat uiteenlopende functies. Nieuwsgierig om te weten hoe het is om te werken bij MOL-ITK?

   Meer dan 50 jaar ervaring

   ITK is een familiebedrijf dat opgericht is te Rumbeke ten gevolge van plaatsgebrek bij het moederbedrijf MOL in Staden. Door blijvende groei is het dan in 2008 overgebracht naar Kachtem waar het momenteel beschikt over een moderne werkplaats van 13.800 m2, een uitstekend menselijk kapitaal en hi-tech machines. Ons bedrijf telt 90 medewerkers en realiseert jaarlijks een omzet van 20 miljoen euro.

   Nieuwsgierig naar ons machinepark?

   Wij produceren prototypes, series en componenten van alle types voor verschillende industriële sectoren:

   • Spoorwegmaterieel
   • Petrochemische en medische industrie
   • Voertuig- en machinebouw
   • Landbouwmachines
   • Windenergie

   Bekijk hier enkele van onze realisaties

   Onze filosofie

   Bij ITK zijn wij gedreven om onze klanten tevreden te stellen. Door het hoge kwaliteitsniveau van procedures en bewerkingen kunnen wij voldoen aan heel wat verschillende eisen en specificaties. Door onze moderne infrastructuur kunnen wij de klant heel wat mogelijkheden bieden in het bewerkingsproces van hun producten.

   Wij dragen deze kwaliteitsgarantie hoog in het vaandel en werken er onophoudelijk aan om een flexibel en geavanceerd bedrijf te zijn.

   Lees hier meer over hoe wij er aan werken om deze kwaliteit te garanderen.

   Uw expert voor toelevering

   ITK is een dochteronderneming van MOL CY. Bij MOL worden trucks, trailers en vuilniswagens gebouwd. Alle verspanende bewerkingen op onderdelen van de MOL producten worden door ITK uitgevoerd.

   MOL bouwt niet enkel onderdelen voor zijn eigen producten maar voert tevens plaatbewerking, zwaar laswerk en schilderwerken uit voor derden. De tandem ITK – MOL kunnen complete installaties bouwen volgens specificaties van de klant.

   Wij werken uw project uit

   Elke uitdaging ontvangen wij met open armen. Door ons uitgebreid machinepark hebben wij heel wat mogelijkheden om aan de wensen van de klant te voldoen. Heb je een speciale opdracht of project? Contacteer ons en wij kijken samen met u hoe we dit het efficiëntst en kwalitatief uitwerken.

   Contacteer ons!

   Geen project is ons te uitdagend