Diensten

Uitgebreide diensten

ITK kan u begeleiden in elke fase van de industrialisatie: planning, haalbaarheidsstudies op basis van uw plannen en specificaties, prototyping, goedkeuring van smeed- en gietstukken, ontwerp en realisatie van bewerkingsprogramma's, mallen en speciale gereedschappen, FAI rapporten, proefstukken voor de goedkeuring van de productie, ...

Systeemleverancier

Van het bestellen van de juiste grondstoffen, het afwerken van werkstukken en het assembleren van componenten tot en met kwaliteitscontrole, reiniging, verpakking en opslag, bieden wij een one-stop service die al uw behoeften dekt en u in staat stelt zich te concentreren op uw kernactiviteiten.

Indien verdere technologieën zoals harden, verchromen nodig zijn, werken wij nauw samen met bewezen partnerbedrijven.

Orders op afroep

Onze machines blijven snijden tijdens het laden en lossen van een werkstuk. Dit is mogelijk door onze grote hoeveelheid aan multipallet bewerkingscentra die uitgerust zijn met een multitool opslag en zowel verticale als horizontale bewerkingsmogelijkheden. Hierdoor zijn meer werkstukken direct klaar om te worden verwerkt. Dit zorgt ervoor dat ITK zeer goed georganiseerd is voor bestellingen op afroep voor zowel kleine als grote hoeveelheden.