Kwaliteit

Kwaliteitsgarantie

Gedreven om onze klanten tevreden te stellen zetten wij topkwaliteit op de eerste plaats. Onze ervaring en toegepaste standaarden zorgen ervoor dat wij een breed scala van de meest hoogstaande producten af kunnen leveren. Om die kwaliteit te garanderen zijn wij ook uitgerust met DEA Global 3D meettoestellen. Onze ervaring blijft groeien en zo ook de kwaliteit van ons werk.

Om steeds dezelfde hoogstaande kwaliteit te garanderen werken wij er ook dagelijks aan om te voldoen aan verschillende kwaliteitscertificaten.

Bekijk hier onze kwaliteitscertificaten

State-of-the-art

Om hoogstaande kwaliteit te kunnen afleveren blijven wij investeren in nieuwe en state-of-the-art machines en technieken. Waar conventionele machines het vaak laten afweten kan ons arsenaal van machines heel wat uitdagingen en ingewikkelde bewerkingen aan. Moeilijk te bereiken of een bepaalde hoek die niet gemaakt kan worden? Dat is bij ons geen obstakel!

Meetmogelijkheden

Wij zien er nauwgezet op toe dat ons kwaliteitsniveau verzekerd blijft. Dit is niet alleen mogelijk door onze bewerkingsmachines haarfijn af te stellen maar ook door consequent te meten en te controleren, zowel tijdens als na het bewerkingsproces.

3D-meetmachines

Voor het meten van werkstukken gebruiken we twee 3D-meetmachines van het merk DEA Global met een afmeting van X 4000mm × Y 2000mm × Z 1500.

De meetmachines staan opgesteld in een speciaal geïsoleerde ruimte waarin de temperatuur constant wordt gehouden. Deze metingen worden uitgevoerd met behulp van PC-DIMIS software. Ze worden jaarlijks geïnspecteerd en in 3D gekalibreerd. Op basis hiervan wordt ook het kalibratiecertificaat verkregen. Met behulp van de meetmachine en de metingen leveren wij onze klanten de nauwkeurigheid van de diensten en de controle op de geschiktheid van de producten.

Druk- en lektesten

Om mogelijke lekken op te sporen als gevolg van niet-geschikt materiaal (poreusheid, blaasgaten, scheuren) of mogelijke fouten tijdens het verspanen, voeren wij lek- of druktesten uit.

Andere metingen en testen

  • millipore testen
  • hardheidsmetingen
  • ruwheidsmetingen
  • laagdiktemetingen

Customer Care Award

Wij gaan steeds voor de volle 100%. Laatst vielen wij hierdoor ook in de prijzen. De Customer Care Award uitgegeven door Atlas Copco werd in ontvangst genomen door Dhr. Marnick Blomme en Mevr. Evelien Blomme. Aan onze Quality & delivery performance hechten wij veel belang en wij trachten steeds correcte en vlotte opvolgingen na te streven voor alle orders die we mogen noteren.

Als ITK ons een belofte maakt, weten we dat we ervanuit kunnen gaan dat het ook nagekomen wordt

Atlas Copco